Harmankaya
advocatuur
Harmankaya Advocatuur is een ambitieus kantoor gevestigd in Den Haag. Het kantoor staat zowel particulieren als kleine en middelgrote bedrijven bij in zowel het uitbrengen van adviezen als het voeren van procedures.
Neem met ons contact op voor vrijblijvend consultatie.

Welkom bij

Harmankaya advocatuur

Heeft u een juridische probleem en weet u niet hoe u uw probleem kunt oplossen. U kunt contact met ons opnemen voor uw vragen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en wat u van ons kunt verwachten.

Wilt u meer weten over ons?

Rechtsgebieden

Voor meer informatie over onze rechtsgebieden kunt u klikken op de knopje onderaan.

SOCIALE ZEKERHEIDSRECHT

Het sociaal zekerheidsrecht omvat veel regelingen die meestal erg ingewikkeld zijn. Wij kunnen u helpen bij problemen rond uw uitkering, bijvoorbeeld als uw aanvraag wordt afgewezen, of als uw uitkering wordt beëindigd en/of wordt ingetrokken of verlaagd, of als de verstrekte uitkering van u wordt teruggevorderd.

Insolventierecht (FAILLISEMENTSRECHT EN WSNP)

Het faillissementsrecht omvat alle juridische acties die ondernomen kunnen worden indien een onderneming of particulier niet meer in staat is om schuldeisers te betalen. Het vraagt een snel en actief optreden, omdat het vaak kwesties betreffen van ‘alles of niets’.

Personen- en familierecht

Ons kantoor heeft ruime ervaring in het personen- en familierecht. Mr. T. Harmankaya kan u als advocaat bijstaan in alle juridische zaken die betrekking hebben op het personen- en familierecht.

Vreemdelingenrecht

Het vreemdelingenrecht regelt het recht met betrekking tot toelating, verblijf en uitzetting van vreemdelingen. Het is een rechtsgebied dat voortdurend in beweging is. Harmankaya Advocatuur heeft een deskundigheid op het gebied van adviseren en procederen in tal van vreemdelingrechtelijke kwesties.

Huurrecht

Bent u het niet eens met de beëindiging van uw huurovereenkomst door uw verhuurder? Vraagt u zich als verhuurder af of u de huurovereenkomst met een wanbetalende huurder kunt opzeggen? Zowel huurders als verhuurders van woon- en bedrijfsruimte kunnen bij ons terecht voor advies en begeleiding bij huurgeschillen.

BESTUURSRECHT

Het bestuursrecht is het geheel van rechtsregels die de bestuurlijke bedrijvigheid beheersen van overheidsorganen die tot de uitvoerende macht behoren.

Arbeidsrecht

Met de komst van de Wet werk en zekerheid is het arbeidsrecht volop in ontwikkeling. Ons team houdt deze ontwikkelingen nauwgezet bij en is in staat om u adequaat te adviseren. Het arbeidsrecht is een tak die de verhouding tussen werkgever en werknemer behandelt.

Ondernemings- en contractenrecht

Het ondernemingsrecht regelt het juridische doolhof waar u zich als ondernemer iedere dag doorheen worstelt. Als team bijten wij ons vast in alle voorkomende vraagstukken van ondernemers. Wij beschikken over de benodigde expertise om u de weg te wijzen in het ondernemingsrecht.

Als u een juridische probleem heeft

Wij zijn beschikbaar

Onze filosofie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquaveniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Juridische problemen of heeft u consultatie nodig?
Neem contact op

Contactgegevens

Openingstijden:

Maandag-Vrijdag: 09:00 – 17:00

Zaterdag-Zondag: Gesloten

Adres:

Waldorpstraat 371

2521 CJ Den Haag

Nederland

Tel: 070-3097003

b b

Fax: 070-8100203

BTW-nr: NL8566.98.222B01

KVK-nr: 66789370

Gratis consultatie

Nullam arcu felis, tristique eget malesuada sed, viverra at sapien. Maecenas gravida lacus nec dolor suscipit faucibus. Aliquam purus sem, faucibus vestibulum risus ac.